denne/0.jpg" />
Mandel- oliven spread

Ooono!

Undgå ærgerlige fartbøder med en ooono trafik alarm, som advare dig 30 sek inden en fartkontrol…

Første gang jeg hørte den sætning syntes jeg at det virkede tåbeligt, men så tænkte jeg ikke mere over det – men jo flere gange jeg høre den reklame, jo mere harm bliver jeg altså inden i..

Okay, så den advare dig inden en fartkontrol – hmm.. Advare den så også inden du rammer den lille pige på vej til skole? Advare den dig inden uheldet du er på vej ind i fordi du køre i for høj fart?

Vi har alle set de hårrejsende reklamer der viser hvor stor forskel det gør om vi køre for stærkt – eksempelvis denne

Jeg er ingen engel, og ja jeg har da jeg var yngre kørt meget for stærkt, og jeg er heldigvis blevet klogere. Men ligefrem at reklamere for at man kan slippe for fartbøder selvom man køre for stærkt, er i min optik ikke okay!

Det er jo ikke kun os voksne der ser de her reklamer – hvordan skal børn vide hvad der er rigtigt og forkert hvis der sendes så blandede signaler? Først en reklame kampagne om at vi skal sænke farten, og efterfølgende kan vi købe os fra fartbøder.

Jeg vil tildels give Berlingske ret i denne artikel. Ja man sænker måske farten når man høre det lille bip, eller når man ser skiltet der fortæller at der er fartkontrol forude. Men hvad så når vi ikke høre bippet? Eller når vi ikke ser skiltet? Skal vi så bare køre stærk, bare fordi vi kan?

Vi kan nemt blive enige om at fartbøder, ja bøder generelt er super irriterende! MEN, de er nu engang sat for at beskytte os mod uheld! Hvorfor bruge 449,00 på en trafik alarm som tillader dig at køre for stærkt, istedet for at bruge din sunde fornuft og bare køre hvad du må – det er enda gratis!

Skulle vi ikke hellere benytte denne teknologi til at advare os når vi kommer til at køre for stærkt så vi kan sænke farten. Eller en der advare hvis vi kommer for tæt på den foran kørende, så vi kan trække os tilbage. Hvorfor bruge teknologien på at forebygge fartbøder, når vi kan forebygge uheld?

Måske er der mange der ikke er enige med mig i det her – men jeg syntes at skaberne af ooono burde skamme sig – og hellere bruge deres energi på at skabe et produkt der beskytter vores liv frem for at beskytte vores tegnebog.

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandel- oliven spread