Min graviditet

Bananbrød, med kokos og peanutbutter.!

Havde fornøjelsen af at bage denne skønhed tidligere. Og jeg har kun en ting at sige… WOOAW!

Det er et super lækkert brød, som er perfekt til at stille den lille sult, eller som morgenmad måske med en lækker figen spread og frisk frugt? Både Suri og jeg er ihvertfald vilde med det! Og så er det bare SÅ nemt at lave!

Opskrift:

Til 1 brød (min form måler 11 x 25 cm):

  • 3 modne bananer (mellemstore til store) + 1 til toppen
  • 250 g. havregryn
  • 200 g. havremælk (eller alternativ)
  • 30 g. peanutbutter
  • 30 g. kokosmel
  • 2 æg

Blend alle ingredienserne indtil ensartet og cremet. Stop et par gange undervejs for at skrabe siderne. Hæld dejen over i en brødform beklædt med bagepapir og pynt med en banan flækket på langs. Tryk den godt ned i massen. Bag brødet ved 200ªC/varmluft i 50 minutter og sæt det så til afkøling på en bagerist befriet fra form og bagepapir. Lad det afkøle helt før det skæres. Opbevar brødet i en tætlukket frysepose på køl.

img_1887 img_1882 img_1877

Credit til fitfoodbyfine!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min graviditet