Bananbrød, med kokos og peanutbutter.!

Rugbrød-tastisk!

img_1974

Jeg er den der type der efter en ferie, allermest har savnet en god skive rugbrød – jeg er virkelig bare fan! Jeg syntes virkelig at det er en fantastisk spise, og man kan jo altså bare gøre så mange lækre ting med det – selv i desserter kan det være super godt! Og jeg er bestemt ikke den eneste! Suri er blevet helt pjattet med rugbrød efter vi er begyndt at købe fra Thunberg, hun vælger endda brødet frem for sin ellers så elskede banan 😀

Jeg ville lyve hvis jeg sagde at rugbrød bagt i egen ovn ikke er det bedste, for der er da ikke noget så skønt som et frisk bagt rugbrød, med sprød skorpe, lun midte, og ja da, så at hele huset dufter af hjemmebag. Der er altså bare noget ved den duft! Det er næsten som om at den giver en form for bekræftelse. Det lyder måske mærkeligt, men det syntes jeg faktisk at det gør!

Og ja.. Jeg ville også lyve hvis jeg sad her og skrev at jeg da selvfølgelig mikser rugbrøds dej sammen flere gange om ugen (ja, vi spiser mega meget rugbrød).. Nej det gør jeg ikke, ja indtil fornyeligt gik jeg faktisk bare ned i mit lokale supermarket og hev en pakke ned fra hylden, uden at tænke over at der faktisk er en mellem vej, mellem at bage selv fra bunden, og tage den lettere kedelige pakke fra hylden.

Jeg ved ikke om i kender Thunberg? Men Thunberg er et mindre lokalt bageri, beliggende i Kvistgård tæt ved Helsingør. De bager kun vegansk, glutenfrit, laktosefrit og har virkelig fokus på kvalitet i alt hvad de producere. Deres vare sælges kun i få butikker eller på deres webshop, og havde derfor ikke hørt om dem. Men må hånden på hjertet sige at det er nogen helt igennem fantastiske produkter de har.

Som jeg var inden på før er duften af hjemmebag, for ikke at nævne smagen altså bare noget helt andet. Og lige præcis dét er noget af det som Thunberg lægger vægt på i deres produkter, for efter at de nøje har udvalgt de bedste ingredienser og bagt deres produkter, fryser de dem. Som forbruger køber man så det eksempelvis frosne rugbrød, tør det op et døgn i køleskabet og efterfølgende bager man det i egen ovn. Wupti, lækkert hjemmebagt brød på kun cirka 20 minutter! Plus man får den skønne duft i hele huset. Jeg er vild med det!

Og hey! De har ikke kun rugbrød, de har også kager, mysli og meget mere. Du kan se og læse om alle deres produkter, inklusiv deres forhandlere HER

Og husk at alt altså er vegansk, glutenfrit og laktosefrit!

Som om at alt dette ikke var nok, så har jeg endda været så mega heldig at få lov til at lade en af jer prøve disse lækre produkter HELT gratis! Klik ind på min instagram og læs mere HER

img_1975 img_1977 img_1980

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød, med kokos og peanutbutter.!