Kort om mig

10 ting jeg elsker

Jeg prøver generelt altid at se positivt på tingene, også ting som måske ikke med første øjekast virker til at være det. Men heldigvis er der jo bare så mange positive og dejlige ting omkring os – og nu har jeg skrevet 10 af de ting ned – eller rettere, 10 af de ting JEG elsker..

Gå ture.

En god lang gåtur kan virkelig gøre noget ved mig, jeg slapper mere af og kan finde ro i mig selv på bedste vis.. Om det er med musik i ørene, til fuglenes kvidren, i snak med en god veninde – det er ligegyldigt, jeg E L S K E R det! (Og så er frisk luft jo bare skønt!)

Mad.

Jeg ville lyve så meget hvis jeg sagde at jeg ikke elskede mad! Og ikke kun sund mad, bestemt også søde sager – og dette er også en af de største grunde til at det er begrænset hvor ofte det findes i vores skuffer..

Rejser.

Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om den her! Det giver mig så meget energi at rejse og se verdenen, og samtidig  lære man også sindssygt meget om kulture og andre mennesker. Jeg ville ikke kunne samme livsglæde uden..

Træning.

Ja, det gør mega ondt. Og ja, jeg har bestemt også dage hvor jeg hellere var fri, men der er så mange flere fordele ved træning end en fit krop – og det motivere mig..

Naturen.

Jeg kan ikke få nok! Blomster, træer, himmelen og ikke at glemme HAVET! Vi er så beriget at leve i så smuk en natur vi gør, og jeg er meget taknemmelig for hver dag at kunne gå en tur i skoven eller på stranden – vi burde bare passe bedre på den..

Musik.

Om jeg er glad, sur, ked af det, eller et sted derimellem er musik altid godt! Uanset hvad kan man finde en sang der afspejler ens humør. Har så meget respekt for dem der kan lave det, og det de kan røre i folk igennem deres stemmer.

At være mor.

Helt klart hvad jeg elsker allermest! Det er den mest fornemme opgave for mig. Min datter betyder A L T !

Julen.

En hel måned med familie og hjemlig hygge? JA TAK! Bage småkager, pynte op, lave dekorationer, sidde foran pejsen med en kop varmt, fælde juletræ – jeg vil det hele!

Kram.

Ja, bare kald mig tosset.. Men findes der noget som et knus fra en du holder af? Jeg E L S K E R det! At få et kram af en veninde, min mor, min søster eller min kæreste kan virkelig gøre min dag meget bedre!

Slow mornings.

Jeg er stor fan af slow mornings. Jeg syntes at det er helt fantastisk at kunne nyde min morgenmad og the i ro og mag, uden at skulle stresse ud af døren..

2017-12-19-15-15-23-hdr

Læs også “10 ting jeg ikke bryder mig om” HER

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kort om mig