10 ting jeg elsker

10 ting jeg ikke bryder mig om

Jeg ved godt at man skal finde det positive, selv i mindre skønne stunder – men gud hvor kan det dog være svært! Jeg gør meget for ikke at sige at jeg hader ting – så her får du istedet 10 af de ting jeg ikke bryder mig om.

Veer.

Åårh, det er lige før jeg får lyst til at bruge h-ordet.! Veer er altså svært at vende til noget positivt når man er i dem, men for pokker hvor får man bare det mest positive i livet ud af dem!

Flyve.

Jeg bryder mig virkelig ikke om at flyve! Jeg elsker at det bringer mig fantastiske steder hen – men føj, hvor kan jeg næsten ikke være i min krop.. Især når den letter og lander!

Reklame kanaler.

Jeg ser ikke voldsomt meget fjernsyn. Meeeen, når jeg sætter mig foran skærmen med lidt godt, og skal til at se en god film – så er det da bare enerverende at den tager 4 timer og har 10 reklame pauser. Øv øv øv…

Stress.

Jeg ved godt at man ofte selv kan vælge om man vil stresse over noget, så er det nu engang ikke altid tilfældet.. Og puha, hvor bryder jeg mig ikke om at være det. Ikke bare have travlt, men sådan rigtigt stresset helt inden i.. Ikke rart.

Hovedpine.

Hvis der er noget der kan ødelægge en dag er det da en grim hovedpine – især dem der følger en fra morgen til aften.!

Mørke.

Jeg burde nok være kommet over det som barn, men nej.. Jeg er super mørkeræd, som i virkelig, VIRKELIG bange for mørke!

Kryp.

Jeg får helt koldsved og hjertebanken bare af at tænke på dem – åh, intet kan få mig til at sprænge op på stolen som stakkels Peter – der helt sikkert er mindst lige så bange for mig!

Sushi.

Jeg ville så gerne kunne elske sushi, for syntes at det ser S Å lækkert ud – men jeg kan simpelthen ikke få det ned.

Tandlæger.

Bare lugten af deres handsker gør mig dårlig – kan slet ikke tåle den følelse det giver når plastikken rammer tænderne.

Æbler.

Jeg elsker æbler, det er slet ikke det. Men følelsen på mine tænder når jeg bider i et æble er ikke til at holde ud! Får helt gåsehud – ligesom når folk køre neglene ned af en tavle.

Læs også “10 ting jeg elsker” HER

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg elsker